O studiju


Savršen mix tehnike i dobrih vibracija

Opremljeni smo za snimanje glazbe, vokala, spikera itd, ali tehnika je samo početak. Ne želimo stati na tome. Uz debelo iskustvo, kreativci gladni novih izazova, kod nas će pretvoriti svaku ideju u finalni proizvod. I to na vrijeme!


Project 6 studio d.o.o. je nezavisna produkcijska tvrtka specijalizirana za audio i video produkciju, produkciju medijskih sadržaja, sinkronizaciju crtića, spikersku sinkronizaciju te video distribuciju, osnovana 1994. godine.

Studio je u dosadašnjem radu producirao velik broj audio i video sadržaja, od dugometražnih i kratkometražnih dokumentarnih, eksperimentalnih, igranih, namjenskih i turističkih filmova i serija, do brojnih TV i radio spotova. Studio svakodnevno surađuje s velikim brojem svojih stalnih klijenata, među kojima su vodeće marketinške agencije, tvrtke i televizijske kuće.

Studio je do sada sinkronizirao veliku količinu dječjeg programa za hrvatski teritorij, kao što su serijali: Superbook, SpužvaBob Skockani, Pokemon, Ben 10, Chuggington, Tomica i prijatelji, Pocoyo, Dora istražuje, Jagodica Bobica, Ulica Sezam, Spiderman, Action Man, X-Man, Iron Man, Krava i pile, te dugometražni animirani filmovi: Niko 1, Niko 2, Shrek 1, Aladdin, Princ od Egipta, itd. Naš tim sastoji se od profesionalaca s velikim iskustvom u audio i video produkciji, te nekoliko stalnih vanjskih suradnika.

Specifikacije po studijima:

Project 6 Studio ima idealne uvjete za obavljanje poslova video produkcije i sinkronizacije. Poslovi su raspoređeni u tri audio studija i studio za video montažu.

Zeleni studio


Jedinstveni prostor,
akustično tretiran, koji uključuje oko 50 m2 i nema "gluhu" sobu, odnosno, odvojenu sobu za snimanje, a služi za snimanje i režiranje te omogućava rad na projektima koji zahtijevaju veći broj ljudi. Tako je ovdje sniman zbor HNK za cjelovečernji crtani film Princ od Egipta. Također, ovdje se rade projekti koji uključuju djecu pa im tako roditelji mogu biti podrška svojom prisutnošću. Studio ima mogućnost korištenja white ili green screena, te projektora. U ovom studiju se odvijalo video snimanje brojnih reklama i TV serija, poput serijala o arhitekturi "Točka na A" te u njemu redovito održavamo Spikerske radionice.


Studio Pikachu

Studio Pikachu  

Sastoji se od dvije odvojene akustično tretirane prostorije, 14 m2 režije i 5 m2 prostorije za  snimanje vokala. Studio ima odvojenu režiju od prostora za snimanje glumaca i spikera. Na jednoj radnoj stanici režije se priprema materijal za snimanje, što uključuje pregledavanje materijala i markiranje, pisanje i pregled tekstova i stihova za reklame, serije, filmove, a potom na drugoj snimanje glumaca i spikera. Ovdje je snimljeno čak 6 sezona Pokemona pa je njima u čast taj studio prozvan Pikachu, a uz njih ovdje su snimljeni crtani serijali Di-Gata, Winnie the Poooh, Jura iz džungle, Ed, Edd i Eddy, Scooby-Doo, Super cure i mnogi drugi. Mnoge radijske i TV reklame su također iz ovog studija našle put prema slušateljima.

Studio Casper

Studio Casper

Sastoji se od dvije odvojene akustično tretirane prostorije, 14 m2 režije i 6 m2 prostorije za  snimanje vokala. Studio ima odvojenu režiju od prostora za snimanje glumaca i spikera. Na jednoj radnoj stanici režije se priprema materijal za snimanje, što uključuje pregledavanje materijala i markiranje, pisanje i pregled tekstova i stihova za reklame, serije, filmove, a potom na drugoj snimanje glumaca i spikera. U ovom studiju su sinkronizirani crtani serijali Ben 10, SpužvaBob Skockani, SpiderMan, Jagodica Bobica, Dora istražuje, Tomica i prijatelji cjelovečernji crtani filmovi Niko – Božićna potraga, Mravi te mnoge radijske i TV reklame


Studio za video montažu

Studio za video montažu 

Sastoji se od dvije sobe za montažu, od kojih je svaka veličine 16 m2. U ovom studiju su nastali brojni traileri za filmove i reklame te dokumentarci poput 5 sezona serijala "Profesije osobno" ili dokumentarnog serijala o arhitekturi "Točka na A".