Opći uvjeti

 OPĆI UVJETI KORIŠTENJA WEB STRANICE project6.hr

U nastavku se nalaze pravila i uvjeti za korištenje sadržaja na project6.hr. Upoznajte se s pravilima prije početka korištenja stranice kako bismo izbjegli eventualne naknadne nesporazume i posljedice u svezi s time. Web-stranicu project6.hr (dalje u tekstu: project6.hr) pokrenuo je Projekt 6 studio d.o.o. (dalje u tekstu: mi).

S prvim korištenjem project6.hr, smatra se da ste u cijelosti i u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima, da ih u potpunosti razumijete i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate project6.hr i ne koristite njezine sadržaje. Za sva pitanja ili nejasnoće vezane za uvjete korištenja, molimo da se obratite na e-mail adresu: studio@project6.hr

Sadržaj project6.hr

Project6.hr korisnicima i posjetiteljima pruža sadržaj koji uključuju širok spektar tema vezanih uz sinkronizaciju animiranog filma, audio i video produkciju (proizvodnju reklamnih spotova, igranih, dokumentarnih i alternativnih filmova) te edukaciju spikera u vidu Spikerske radionice.

Zadržavamo pravo ukidanja kao i promjene izgleda, sadržaj i uvjeta korištenja project6.hr. Molimo da iste povremeno proučite, kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Svako vaše naknadno korištenje project6.hr predstavlja vaš pristanak na sve eventualne izmjene.

Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik se slaže da će project6.hr usluge uključivati reklame, obavijest, poruke administratora i naše slične poruke potrebne radi redovitog obavještavanja posjetitelja/korisnika i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja project6.hr.

U potpunosti se odričemo odgovornosti koja može na bilo koji način nastati iz, ili je vezana za korištenje project6.hr, za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na project6.hr, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja project6.hr

Zaštita privatnosti

Za pohađanje Spikerske radionice možete se prijaviti telefonski ili putem emaila. Prijava je moguća samo uz prihvat ovih uvjeta korištenja te uz dopuštenje da vaše osobne podatke koje unesete prikupljamo, obrađujemo i koristimo. Prilikom prijave dužni ste unositi točne i istinite podatke. Svi osobni podaci koje unesete bit će korišteni isključivo za prijavu u pohađanje Spikerske radionice ili kod Vaših upita. Predmetni podaci bit će proslijeđeni trećim pravnim osobama isključivo u slučaju kada je to potrebno za dovršetak navedenih procesa, za potrebe pri pohađanju radionice. Prihvaćanje općih uvjeta korištenja neophodno je ukoliko želite sudjelovati i prijaviti za Spikersku radionicu.

Mi poštujemo privatnost svojih partnera, korisnika i posjetitelja stranice project6.hr, u skladu sa zakonskim odredbama i pozitivnom praksom. Svi podaci iz procesa prijave te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni. Društvo ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Zaštita Vaših osobnih podataka prikupljanjem, obradom i upotrebom istih putem naše web stranice je neophodan i važan dio procesa. Podaci su zaštićeni u skladu s zakonskim odredbama. Unatoč detaljnoj provjeri web stranice i eksternih izvora, ne odgovaramo za točnost i kompletnost priloženih informacija.

COOKIES (kolačići)

Projekt 6 studio d.o.o. koristi tehnologiju „privremenih kolačića” (session cookies) s ciljem poboljšanja rada web stranice. „Kolačići” su datoteke koji privremeno spremaju tehničke podatke, isključivo za vrijeme vaše posjete ovim stranicama, te prema "EU advisory body on data protection" nije potreban poseban pristanak.
Kolačići ne sadrže i ne otkrivaju osobne podatke. Ako osobne podatke dostavite putem stranice (Kontakt) ili putem Prijave, oni se ne mogu povezati s podacima spremljenim u kolačićima, koji se nalaze na vašem računalu i postoje samo dok ste aktivni na ovoj stranici. Prilikom svake vaše posjete ovim stranicama izdaje se novi kolačić, koji se briše vašim odlaskom s ove stranice.

Ako ne prihvaćate korištenje kolačića, podešene postavke na internetskom pretraživaču možete promijeniti tako da Vaš pretraživač ne prihvaća kolačiće. U tom slučaju neke funkcije naše internetske stranice više se djelomično ili u potpunosti ne mogu koristiti.

Napominjemo da ni u kom slučaju ne dolazi do identifikacije osoba niti do prikupljanja osobnih podataka. Korištenjem ove internetske stranice dajete svoju suglasnost za korištenje ove internetske stranice.

Geolokacija

Ovaj portal ne koristi geolokaciju te ne prati niti prikuplja podatke o vašoj lokaciji.