TV PRODUKCIJA

Phoenix park film

  Upoznajte grad budućnosti i vizionare koji ga stvaraju. PHOENIX PARK - kreacija budućnosti, Phoenix park film - odmah, sada!

   
  Prezentirati projekt koji je tek na papiru njegovog vizionara, a u praksi na mjestu gradnje trenutno stoji tek blatnjavo gradilište, stvarno može biti veliki izazov. Naručitelj je imao želju prezentacijski film prikazati na sajmu graditeljstva u Cannesu i tako privući potencijane investitore. Film je  zamišljen kao prezentacija cijelokupnog građevinskog projekta koji uključuje: shopping centar sa multipleks kino dvoranama, uredske prostore, hotel i stambenu zonu. Sve je to trebalo objediniti u film s trajanjem od 6 minuta.

  Redateljski koncept filma:
  Kroz priču nas vodi mlada obitelj. Mama, tata i njihova 9 godišnja kćerkica stanovnici su Phoenix parka. U filmu pratimo jedan njihov dan.
  Nakon susreta u gradu, nalazimo ih na zajedničkoj večeri. Tata donosi skupocjeni dar oduševljenoj mami. Nakon toga mama odlazi na masažu u welness cetar, a tata i kćer odlaze u kino. Ta je priča ispričana kroz prezentaciju Phoenix parka i nebrojenih mogućnosti koje on nudi. Za arhivske kadrove Zagreba i Hrvatske korišten je materijal arhive HTV-a.

  Link na Phoenix park stranice.

  Arhiv HTV-a: Ljerka Višnar
  Video montaža/postprodukcija:
  Igor Babić
  Odabir glazbe i mix: Marijo Luketa
  Direktor fortografije/snimatelj: Vjeran Hrpka
  Glumci: Luka Dragić, Antonija Stanišić, Tina Kolak
  Režija: Zrinka Matijević Veličan
  Producent: Nikola Klobučarić