TV PRODUKCIJA

GLORIA TV spotovi


U veljači 2009. emitiran je naš prvi radio i TV spot.
Pogledajte dosadašnje radove TV komuniciranja Gloria izdanja.


Odaberite jedno od izdanja:

 

     brand: Gloria
     frekvencija izlaženja: 52 x godišnje
     komuniciramo kroz: TV spot 15", radio spot 10"

 Spotovi za časopis Gloriju sadrže informacije koje su prezentirane kroz dva do tri apela, 3D listanja i panoramsko kretanje virtualne kamere. Spotovi se razlikuju i po tome što povremeno imaju tiskani dodatak ili dar.

 


 

 

 


 
 

FLY

Fly je prijedlog redizajna spota. Cilj je bio osvježiti izgled, učiniti ga malo modernijim i dinamičnijim. To je postignuto dodatnim isticanjem pojedinih ključnih riječi, refleksijama u podlozi, te kretanjem cjelokupne podloge.

 

vrati me na vrh

 


     brand: GloriaIN
     frekvencija izlaženja: 4 x godišnje
     komuniciramo kroz: TV spot 13", radio spot 10"

 

 
 


Ovo posebno shopping izdanje Glorije izgledom prati stil magazina namijenjenog mlađoj populaciji koju zanima shopping: moderno, čisto i jednostavno.

 


     brand: GloriaGLAM
     frekvencija izlaženja: 6 x godišnje
     komuniciramo kroz: TV spot 15", radio spot 20"

 

 


 

 

Osvježeni spot Glorije Glam s portretom celebrity osobe snimljene kamerom. Na taj način je cijela naslovnica postala živa slika na kojoj se nalaze naslovi Glorie Glam.

 

 

 


 


“CITY” je prijedlog spota prezentiranog kao urbani, moderni shopping life style magazin. Kamera se dramatično kreće između jumbo plakata koji se nalaze na vrhu zgrada. Na jumbo plakatima su highlight stranice te naslovnica koja je i dalje živa slika.

 


“MOVIE” je prijedlog izgleda spota za časopis Gloria GLAM kao filmski foršpan. Otvaranjem geometrijskih oblika pokušava se zainteresirati gledatelja isticanjem samo dijelova highlight stranica. Cijela kompozicija odaje dojam glamoura kroz bljeskanje, sjaj i igru skrivača. Animirane ključne riječi podsjećaju na špicu nekog filma koji upravo započinje.