SINKRONIZACIJE

Ulica Sezam

  Najpoznatija ulica na svijetu! Što ima novo s njezinim stanovnicima?

  Ponovo su s nama!
  Erni, Berti, Grover, Iskrica, Elmo, Zoja, Keksomlat i mnogi drugi u novoj su sezoni s novim igrama, novim pjesmicama i u novim pustolovinama. Uče brojati, čitati i pisati! Iako su malo stariji, Ulica Sezam prepuna je smijeha i zabave. Pridružuju im se djeca koja će maštati s Ernijem, brojati s Iskricom, svirati s Oskarom i putovati s Groverom! Pjevati, plesati i slikati je lako i zabavno. Učite i vi s njima! Što se promjenilo, a što je ostalo isto u Ulici Sezam, pogledajte u novim epizodama!

  Poznati pjevaju u Ulici Sezam!
   
  Jacques Houdek pjeva s Groverom u novoj sezoni Ulice Sezam! Jedna od najdražih Groverovih pjesama ''Plesne cipele'' natjerat će sve na ples! Kako se pleše u plesnim cipelama otkrit će Vam Jacques i Grover, a u novim epizodama zvjerke imaju za nas još mnogo iznenađenja! Zato, ne propustite pogledati što nam spremaju!
   
  'Plesne cipele'' u izvedbi Jacquesa Houdeka pogledajte premijerno na našoj stranici!

  Erni i Berti, dvojica najpoznatijih cimera iz Ulice Sezam oduševit će Vas novim pustolovinama! Iako se možda boje mraka, sigurno se ne boje onih bića na koja možete naići u mraku!
  Glineni prijatelji koji putuju tamo gdje mašta stanuje, odvest će vas kroz divovske gradove i upoznati s likovima iz snova! Sprijateljite se i vi! Vežite se i krenite! Zovu vas pustolovine Ernija i Bertija!

   

  Šarmantni lutak na putu po svijetu… Pozdravite Grovera!
  Iz radionice Sezam izašle su neke od najzanimljivijih i najzabavnijih emisija za djecu koje su stekle ogromnu popularnost širom svijeta. Tako, izdvajamo “Groverov Globus”, emisiju o putovanjima lutka Grovera po svijetu. U njegovoj emisiji djeca imaju priliku posjetiti Jordan, vidjeti kako se u Angoli lovi riba, naučiti sve o lončarstvu ili posjetiti tvornicu čokolade u Argentini.
  Grover će ovaj put posjetiti zemlju izlazećeg sunca - Japan,  a Indija i Island ga već očekuju! Ne propustite pogledati i naučiti svirati taiko bubnjeve, otkriti što su purri i tapaki i zaigrati carrom!

  Putujmo s Groverom!

   

  La la la la la, Elmov svijet, la la la la la la Elmov svijet, la la,
  Elmo voli Doricu i bojicu, to je Elmov svijet!
  “Elmov svijet” je segment iz radionice Ulice Sezam čiji je glavni lik crveni, čupavi i neodoljivo slatki lutak Elmo. Elmo ima 3,5 godine i entuzijastičan je u otkrivanju svijeta i pojmova koji ga okružuju. Neobični prijatelji su mu mimičar gospon Njokić i ribica Dorica.
  A Elmo se ovaj put pita: Kako svirati bubnjeve? Kako gledamo očima? Zašto cvijet miriše? Uključite se i Vi, pomozite Elmu to sve saznati!

   
  Osebujno, kreativno, šareno, dinamično... i ovaj put je kao prvi! Sa istom glumačkom postavkom, mogu reći da smo postigli još više u novoj sezoni, zahvaljujući njima! Ponekad, predanost i rast koji su pokazali, izbrisali su svu razliku glumca i lika, tako da sam neke oslovljavala imenom iz Sezama!
  Sjajno!

   

  Andrea Čubrić,
  redateljica HR sinkronizacije


  Zvukovi za mobitel

  Uloge:
             Berti
  (Bert) Boris Svrtan
             Erni
  (Ernie) Dražen Bratulić
             Grover
  Goran Malus
             Iskrica
  (Praire Dawn) Andrea Čubrić
             Keksomlat
  (Cookie Monster) Luka Peroš
             Elmo, Nataša
  (Elmo, Natasha) Janko Rakoš
             Zoja
  (Zoe) Hana Hegedušić
             Teli zvjerko
  (Telly Monster) Mario Huljev
             Velika Ptica
  (Big Bird) Aleksandar Cvjetković
             Rosita
  (Rosita) Dora Polić
             Kermit
  Ronald Žlabur
             Oskar
  (Oscar) Branko Smiljanić
             Humfri
  (Humphrey) Siniša Ružić
             Čupko, Dvoglava zvijerka
  Mirza Tetarić
             Plavi Gospodin
  Branko Smiljanić
             Ingrid
  Danijela Večerinović
             Stari Đuro
  Kruno Klabučar
             Matovilka
  Mirta Zečević

  Redatelj originala:
  Jocelyn Hassenfeld
  Prijevod i adaptacija:
  Laura Lui
  Prepjev pjesama:
  Vedrana Pavletić
  Redateljica HR sinkronizacije:
  Andrea Čubrić
  Tonska obrada:
  Project 6 studio