SINKRONIZACIJE

Lilo i Stitch

  Kuai...otočje Havaji... Pješčane plaže i doručak uz papaju. Pogled nazire tisuće palmi...i gle? Djevojčica i njezin ljubimac mali... Ili možda...nije?


  Iz Disneyeve radionice dolaze nam Lilo i Stich, 65 epizodna serija u
  2 sezone. Stitch je plavi vanzemaljac stvoren generički bez imena, samo s brojem 626. On je originalna kreacija dr. Đumbe Jukiba s ciljem da stvara kaos kao najjači i najstrašniji u svemiru.
  Ali kada je eksperiment bio gotov, dr. Đumba je bio razočaran time što je ispao čupav i sladak... Dr. Đumba je uvidio destruktivni potencijal 626 te ga je krenuo dovršavati, ali prije svršetka obojicu je ulovila policija Galaktične Federacije. 626 je doživotno osuđen na boravak na napuštenom asteroidu. No, uspio je pobjeći i slučajno je pao na jedan od havajskog otočja, na Kuai.
  Malena djevojčica Lilo, usvojila je 626 i dala mu ime Stitch. Učila ga je lijepom i pristojnom ponašanju pri tome uzevši Elvisa Prestleya kao uzor. Stitch je, unatoč prvotnoj zamisli da iskoristi Lilo za skrivanje od dr. Đumbe, sve više simpatizirao svoju novu vlasnicu. Čak joj je jednom prilikom spasio život i zbog toga mu je Velika sutkinja dopustila služenje kazne na Zemlji, i to u ulozi psa čuvara maloj Lilo.
  Pustolovine su svakodnevna zabava tim nerazdvojnim prijateljima.
   

  Uloge:
             Sanja Hrenar (Lilo)
             Saša Buneta (Stich)
             Janko Rakoš (Plikli)
             Željko Vukmirica (Đumba)
             Bojan Navojec (Gantu)
             Suzana Nikolić (Nani)  
             Ronald Žlabur (Hrčak)
             Ljubo Kerekeš (Pokus 625)
             Hana Hegedušić, Robert Ugrina, Dora Polić, Goran Malus,
             Brigita Luketić,  Luka Peroš

  Redatelj HR sinkronizacije: Zrnika Matijević Veličan
  Tonska obrada: Project 6 Studio