Hrvatski jezik

TAJANA GAŠPARIĆ

  ...sexy glas...


  Opis glasa:
  dubok, ženstven, sexy
   
  Jezik:
  engleski

  Dijalekti:
  štokavski, purgerski
   
  Starost glasa:
  mladenački, srednja dob

  Radno iskustvo:
  Otvoreni radio - voditeljica

  Glasovne vještine:
  gluma, strani jezici

   Sviđa vam se kako zvuči Tajana?

  Sve je počelo s glazbom...


  Nekako je sve počelo od ljubavi prema glazbi...Zaljubljenost u ples i mjuzu igrom slučaja dovela me do Otvorenog radija gdje sam prije 9 godina postala urednica glazbenog programa. Ljubav prema radiju dogodila se na prvi pogled. Sve ono čarobno iza mikrofona i sve ono što ne vidiš, a čujes probudilo je u meni osjećaj da se time želim baviti još dugo, dugo. Uslijedili su intervjui s najvećim svjetskim glazbenicima, autorske emisije, kreiranje raznih rubrika i dijelova programa, puno ludih i nezaboravnih trenutaka. U to vrijeme završila sam studij - Ekonomiju, smjer marketing i radila paralelno u agenciji koja se bavila organizacijom evenata, partyja, PR-om, bookingom itd. I bio je to savršen fusion svih stvari koje volim i koje sam oduvijek željela raditi.
  Paralelno su ljudi primjećivali moj glas i, dan po dan, nekako je sve krenulo drugim smjerom. Spikiranje i vođenje dnevnog programa ...One man!...Brzo, dinamično, ludo...Svaki dan potpuno nova priča...Upravo tako je i danas. Pratim vas s posla, na more, u popodnevnu šetnju ili dućan. Svako poslijepodne diljem Hrvatske, slušamo se uživo na Otvorenom radiju. I uživam u svakom novom danu, radeći ono što uistinu volim.
  Usput idem na jogu da me skulira nakon ludog dana :). Putujem kad god stignem, obožavam nova mjesta, nove situacije. Inspirativne i drugačije ljude...Crazy little thing called life! :)