TV PRODUKCIJA

Get the Flash Player to see this player.

Phoenix park film

objavljeno 02.04.2009. | pogledano 6,141 puta
Phoenix park film
Upoznajte grad budućnosti i vizionare koji ga stvaraju. PHOENIX PARK - kreacija budućnosti, Phoenix park film - odmah, sada!

 
Prezentirati projekt koji je tek na papiru njegovog vizionara, a u praksi na mjestu gradnje trenutno stoji tek blatnjavo gradilište, stvarno može biti veliki izazov. Naručitelj je imao želju prezentacijski film prikazati na sajmu graditeljstva u Cannesu i tako privući potencijane investitore. Film je  zamišljen kao prezentacija cijelokupnog građevinskog projekta koji uključuje: shopping centar sa multipleks kino dvoranama, uredske prostore, hotel i stambenu zonu. Sve je to trebalo objediniti u film s trajanjem od 6 minuta.

Redateljski koncept filma:
Kroz priču nas vodi mlada obitelj. Mama, tata i njihova 9 godišnja kćerkica stanovnici su Phoenix parka. U filmu pratimo jedan njihov dan.
Nakon susreta u gradu, nalazimo ih na zajedničkoj večeri. Tata donosi skupocjeni dar oduševljenoj mami. Nakon toga mama odlazi na masažu u welness cetar, a tata i kćer odlaze u kino. Ta je priča ispričana kroz prezentaciju Phoenix parka i nebrojenih mogućnosti koje on nudi. Za arhivske kadrove Zagreba i Hrvatske korišten je materijal arhive HTV-a.

Link na Phoenix park stranice.

Arhiv HTV-a: Ljerka Višnar
Video montaža/postprodukcija:
Igor Babić
Odabir glazbe i mix: Marijo Luketa
Direktor fortografije/snimatelj: Vjeran Hrpka
Glumci: Luka Dragić, Antonija Stanišić, Tina Kolak
Režija: Zrinka Matijević Veličan
Producent: Nikola Klobučarić

 

Natrag na TV PRODUKCIJA

Komentirajte


Komentari (0)