SINKRONIZACIJE

Get the Flash Player to see this player.

Ulica Sezam

objavljeno 31.03.2008. | pogledano 106,277 puta
Ulica Sezam

Najpoznatija ulica na svijetu! Što ima novo s njezinim stanovnicima?


Ponovo su s nama!
Erni, Berti, Grover, Iskrica, Elmo, Zoja, Keksomlat i mnogi drugi u novoj su sezoni s novim igrama, novim pjesmicama i u novim pustolovinama. Uče brojati, čitati i pisati! Iako su malo stariji, Ulica Sezam prepuna je smijeha i zabave. Pridružuju im se djeca koja će maštati s Ernijem, brojati s Iskricom, svirati s Oskarom i putovati s Groverom! Pjevati, plesati i slikati je lako i zabavno. Učite i vi s njima! Što se promjenilo, a što je ostalo isto u Ulici Sezam, pogledajte u novim epizodama!

Poznati pjevaju u Ulici Sezam!
 
Jacques Houdek pjeva s Groverom u novoj sezoni Ulice Sezam! Jedna od najdražih Groverovih pjesama ''Plesne cipele'' natjerat će sve na ples! Kako se pleše u plesnim cipelama otkrit će Vam Jacques i Grover, a u novim epizodama zvjerke imaju za nas još mnogo iznenađenja! Zato, ne propustite pogledati što nam spremaju!
 
'Plesne cipele'' u izvedbi Jacquesa Houdeka pogledajte premijerno na našoj stranici!

Erni i Berti, dvojica najpoznatijih cimera iz Ulice Sezam oduševit će Vas novim pustolovinama! Iako se možda boje mraka, sigurno se ne boje onih bića na koja možete naići u mraku!
Glineni prijatelji koji putuju tamo gdje mašta stanuje, odvest će vas kroz divovske gradove i upoznati s likovima iz snova! Sprijateljite se i vi! Vežite se i krenite! Zovu vas pustolovine Ernija i Bertija!

 

Šarmantni lutak na putu po svijetu… Pozdravite Grovera!
Iz radionice Sezam izašle su neke od najzanimljivijih i najzabavnijih emisija za djecu koje su stekle ogromnu popularnost širom svijeta. Tako, izdvajamo “Groverov Globus”, emisiju o putovanjima lutka Grovera po svijetu. U njegovoj emisiji djeca imaju priliku posjetiti Jordan, vidjeti kako se u Angoli lovi riba, naučiti sve o lončarstvu ili posjetiti tvornicu čokolade u Argentini.
Grover će ovaj put posjetiti zemlju izlazećeg sunca - Japan,  a Indija i Island ga već očekuju! Ne propustite pogledati i naučiti svirati taiko bubnjeve, otkriti što su purri i tapaki i zaigrati carrom!

Putujmo s Groverom!

 

La la la la la, Elmov svijet, la la la la la la Elmov svijet, la la,
Elmo voli Doricu i bojicu, to je Elmov svijet!
“Elmov svijet” je segment iz radionice Ulice Sezam čiji je glavni lik crveni, čupavi i neodoljivo slatki lutak Elmo. Elmo ima 3,5 godine i entuzijastičan je u otkrivanju svijeta i pojmova koji ga okružuju. Neobični prijatelji su mu mimičar gospon Njokić i ribica Dorica.
A Elmo se ovaj put pita: Kako svirati bubnjeve? Kako gledamo očima? Zašto cvijet miriše? Uključite se i Vi, pomozite Elmu to sve saznati!

 
Osebujno, kreativno, šareno, dinamično... i ovaj put je kao prvi! Sa istom glumačkom postavkom, mogu reći da smo postigli još više u novoj sezoni, zahvaljujući njima! Ponekad, predanost i rast koji su pokazali, izbrisali su svu razliku glumca i lika, tako da sam neke oslovljavala imenom iz Sezama!
Sjajno!

 

Andrea Čubrić,
redateljica HR sinkronizacije


Zvukovi za mobitel

Uloge:
           Berti
(Bert) Boris Svrtan
           Erni
(Ernie) Dražen Bratulić
           Grover
Goran Malus
           Iskrica
(Praire Dawn) Andrea Čubrić
           Keksomlat
(Cookie Monster) Luka Peroš
           Elmo, Nataša
(Elmo, Natasha) Janko Rakoš
           Zoja
(Zoe) Hana Hegedušić
           Teli zvjerko
(Telly Monster) Mario Huljev
           Velika Ptica
(Big Bird) Aleksandar Cvjetković
           Rosita
(Rosita) Dora Polić
           Kermit
Ronald Žlabur
           Oskar
(Oscar) Branko Smiljanić
           Humfri
(Humphrey) Siniša Ružić
           Čupko, Dvoglava zvijerka
Mirza Tetarić
           Plavi Gospodin
Branko Smiljanić
           Ingrid
Danijela Večerinović
           Stari Đuro
Kruno Klabučar
           Matovilka
Mirta Zečević

Redatelj originala:
Jocelyn Hassenfeld
Prijevod i adaptacija:
Laura Lui
Prepjev pjesama:
Vedrana Pavletić
Redateljica HR sinkronizacije:
Andrea Čubrić
Tonska obrada:
Project 6 studio

Galerija


Natrag na SINKRONIZACIJE

Komentirajte


Komentari (7)

 1. #7 12.04.2010 u 20:43 KIKI

  HOĆU DA SE ULICA SEZAM VRATI NA TV

  HOĆU DA SE ULICA SEZAM VRATI NA TV. TO JE TAKO SUPER CRTIĆ.
 2. #6 23.11.2009 u 11:04 Kako si

  Škola

  Da....ne volim školu jer mi je previše dosadna iako imam se s kime igrati na velikom odmoru. Ne igram se nego veselim se kada je veliki odmor ovako......ahahahahahahh..voolim elma
 3. #5 20.11.2009 u 13:22 Kristina

  Volim Elmov svjet

  Oh....sve vas volim jako ste mi dragi ja to volim gledati je da idem u 5 razred....ja subotom i nedjeljom gledam crtiće i još sam na kompjeturu ja vam volim muskarce ali koji imaju 10 do 13 godina....papa....pozzz
 4. #4 16.09.2009 u 09:31 Webmaster

  Hvala,

  Gorane na podršci!
 5. #3 15.09.2009 u 23:58 Goran

  DVD

  Elmov svijet je na DVD-u. Osam DVD-a će biti izdano, trenutno je 6. u prodaju u Turbo limaču ili na prodajnim mjestima iNovina.

  takav trend bi bio preporučljiv za sve sinkronizirane crtane filmove Project6studija, jer ipak imaju izvrsnu sinkronizaciju.
 6. #2 02.03.2009 u 11:51 Mladen

  Do Vas sam došao jer pokušavam negdje pronaći snimljene epizode na hrvatskom jeziku za moju bebu koja ih obožava. Trenutno ih na televiziji ne prikazuju i ja neznam što da radim. Da li mi možete „šapnuti“ gdje i na koji način mogu doći do snimljenih epizoda Ulice sezam.
  Bio bih Vam neizmjerno zahvalan.
  Popravite dan jednom očajnom tati.
  Srdačan pozdrav
  Mladen

 7. #1 26.02.2009 u 19:04 tea

  najviše ga volimo gledati!!!!!!!!!!!! :)))