DUBBINGSKrpići!


    ...pjevaju vesele krpene životinjice i najbolji prijatelji. Zajedno žive u kućici na drvetu u Veseloj Dolini. Svaki njihov dan ispunjen je novom pustolovinom.

U zajedničkom parku se igraju uvijek nove igre, uče brojeve i slova, izrađuju igračke i svaki dan im u goste dolaze novi prijatelji iz životinjskog svijeta.

Rita
, Alfred, Milo, Mumu, Olga i Talalo naučit će vas pravom prijateljstvu.


MI SMO KRPIĆI:

  
 RITA:
Ona je najsmješnija žirafa u parku...a možda i na cijelom svijetu. Njezina ljubaznost i elegancija je unikatna, pitajte Mumu što misli o tome!

ALFRED:
Alfred je gospodin pas. Pravi "gospon". Onaj koji voli red i disciplinu. Ali to ne znači da propušta pustolovine svojih prijatelja, on potiče znanje i kreativnost.
 

 

MILO:

Medvjedić Milo je vjerojatno najinteligentniji Krpić od svih Krpića. Jako je znatiželjan. On je jedan od inovatora. Njegova je zamisao
bila da naprave kućicu na drvetu u kojoj i žive. Ali on nije vođa, njega samo svi slijede!

 

 

 

MUMU:

Najsmješnija krava na svijetu je jako naivna. Sve smicalice i šale uvijek idu na njezin račun. Ona daje svojoj mašti na volju i dopušta da je vodi vlastiti instinkt. Sklona je pretjerivanju, a njezinim prijateljima je to jako zanimljivo.

 

 

 

OLGA:

 Svinjica s najvećim srcem u dolini. Jako je pametna i uvijek dobro prosuđuje. Svira gitaru i najbolja je plesačica od svih. Dijeli
najljepše zagrljaje na svijetu!

 

 

 

TALALO:

Talalo je posebna papiga. On ne govori, ali njegov veliki kljun uvijek upozorava na opasnost! Njegov pjev uveseljava sve njegove prijatelje. Najviše voli biti na suncu.

 

 

Uloge:
            Rita Olga Pakalović
            Alfred Siniša Ružić
            Milo Aleksandra Naumov
            Mumu  Ana Kraljević/Tanja Stipeć
            Olga Petra Radin
           

Uvodnu pjesmu pjeva: Tanja Stipeć
Producent: Nikola Klobučarić
Redateljica HR sinkronizacije: Andrea Čubrić
Tonska obrada: Project 6 studio, 2011.

Gallery


Back to DUBBINGS

Comment


Comments (0)