Česta pitanja

Ne razumiješ baš kako to radi? Evo odgovora.


Najprije poslušaj ponuđene zvukove iz svojih omiljenih crtića. Izaberi bilo koji od zvukova i lijevom tipkom miša klikni na ikonu „PREUZMI“. Tada će ti se otvoriti novi prozor s PLAYEROM koji svira tvoj omiljeni zvuk. Desnim klikom miša će se otvoriti novi prozorčić. Izaberi opciju „SAVE AS". Spremi zvuk gdje želiš na svom računalu. Nakon spremanja zvuka, uzmi svoj mobitel, te pomoću BLUETOOTHA ili putem USB KABLA prebaci zvuk na svoj mobitel.

NAPOMENA: Za sve one čiji mobiteli imaju mogućnost preuzimanja sadržaja direktno s interneta mogu preuzeti zvuk bez spajanja na računalo (preporučujemo korištenje WiFi mreže, jer se promet preko 3G/GPRS mreže naplaćuje prema cjeniku operatera).
Uživaj u svom novom zvuku!


OK, ali što je zapravo taj Zvukomlat?

Zvukomlat je jedinstven i originalan "proizvod" koji je nastao u Project 6 studiju. Htjeli smo s vama, pravim ljubiteljima crtića, podijeliti razigranost tih crtanih likova s kojima se svakodnevno družimo.
Zašto se i vi ne biste razveselili zvonjavom mobitela? Zarazite se veseljem POTPUNO BESPLATNO!!!


Je li Zvukomlat tjedna pretplata kao većina ostalih servisa koje susrećem na drugim internetskim stranicama?

Ne. Zvukomlat je servis koji uslugu NE naplaćuje, nego sadržaj nudi POTPUNO BESPLATNO!!!


Moram li biti u strahu od skrivenih troškova?

Ne, zato što se sadržaj NE naplaćuje, nego je POTPUNO BESPLATAN! Nema tjednih, mjesečih ili bilo kakvih drugih pretplata – to znači da nema nikakvih skrivenih troškova za korisnika.

NAPOMENA:
Dodatni troškovi se eventualno stvaraju ako preuzimaš sadržaj direktno s interneta (putem 3G/GPRS mreže), ovisno o mobilnom operateru i njihovoj naplati prijenosa podataka. U tom slučaju, ako nemaš neku od podatkovnih tarifa (web'n'walk, na primjer), mobilni operater će ti naplatiti uslugu prema svom cjeniku. Zato smo za svaki zvuk naveli veličinu u KB da možeš kontrolirati eventualne troškove. Ali ako slijediš naše upute i preuzimaš sadržaj na svoje računalo, pa ga s računala prebacuješ na mobitel preko usb kabla ili bluetootha ili sve obaviš putem WiFi-a, nema NIKAKVIH troškova.


Kako radite zvukove za mobitel?


Dobri glumci, dobra podloga, malo zezancije, dobar miks i eto novog zvuka! Svaki je zvuk testiran na članovima obitelji i prijateljima; u restoranu, tramvaju, autobusu ili u kinu (šala; u kinu treba gasiti mobitele...).


Koliko dugo to već radite?

Crtićima se bavimo već 15 godina, a Zvukomlat nas je mlatnuo kao dobra ideja prošle godine. Lista ideja se povećava iz dana u dan i to nam je baš fora. A bit će toga još! Svaki novi crtić, nova inspiracija! :)

Natrag na Zvukomlat